Selecteer een pagina

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Op het internet verschijnen steeds meer 360 graden video’s. Deze kun je kijken met een VR-bril voor het mooiste effect. Als je nog geen virtual reality bril hebt kun je deze ook op je PC of tablet bekijken. Bij de video zijn pijltjes te zien waarmee jij het beeld kunt draaien. Met een bril op draai jij het beeld bij door je hoofd simpel weg te draaien. In dit artikel hebben wij de beste Vr video’s van januari voor je op een rijtje gezet.

Zoek een comfortabele plek om en laat je verassen door de virtual reality effecten in onderstaande video’s.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Great white shark

De volgende video is onderwater gefilmd. Bekijk een grote witte haai vanaf 360 graden. De film is gemaakt door “curiscope” en laat mooi zien wat de mogelijkheden zijn van vr natuur films.

Witte huis met kerst

Benieuwd hoe het witte huis er met kerstmis 2015 uit zag? Laat je meenemen in deze virtuele rondtour door het witte huis van Amerika.

Bokswedstrijd Jacobs Vs. Quillin

Bij sport zou je wel eens de beelden vanuit een andere hoek willen zien. Door de nieuwste technieken is dit mogelijk gemaakt. Bekijk het gevecht vanuit een hoek die jij zelf gekozen hebt.

Race video Beijing

Hoe zou het zijn om een koerier in een racewagen te zijn? In Beijing is een video opgenomen waarmee het aan voelt als of jij in de racewagen zit.

Vlog video

Ook Vloggers hebben de 360video’s ontdekt. In deze vr video kun jij zien wat het verschil is tussen een vrouw en een man die een douche neemt.

Dit waren volgens ons de beste VR video’s die we in januari gezien hebben. Heb jij zelf een toffe video gezien? Stuur hem door en wie weet plaatsen wij hem in het volgende overzicht![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]