Selecteer een pagina

Alleerst nog de beste wensen voor 2017! Hopelijk heb je op 31 december ook genoten van al het prachtige vuurwerk dat de lucht in werd geschoten. Net als in Rotterdam worden er in grote buitenlandse steden indrukwekkende vuurwerkshows gegeven. De Londenaren kunnen de ‘Londen Fireworks 2016-2017’ zelfs bekijken in virtual reality.

Vuurwerkshow in Londen

Op deze maandag kun je met een filmpje van 360 graden nog even nagenieten van de spectaculaire vuurwerkshow in Londen. De BBC zond de vuurwerkshow bij de Big Ben, Tower Bridge en LondonEye rechtstreeks uit. De ruim 11.000 tickets voor de vuurwerkshow ter plekke waren razendsnel uitverkocht. Gelukkig konden mensen dankzij een online registratie er toch van genieten. Ook hoefden ze niet langer in de rij en kou te bibberen. Vanwege het tijdsverschil van een uur vonden de festiviteiten een uur later plaats dan in Nederland.

Vuurwerkshow online bekijken

Online is er op dit moment een video beschikbaar waarbij de feestelijke gebeurtenis vanuit verschillende kanten te volgen is. De virtual reality video is op de computer te bekijken in Google Chrome, Firefox en Opera. Voor de mobiele telefoon dien je de YouTube app of Google Cardboard te gebruiken.

Aftellen geblazen

De vuurwerkshow in 360 graden duurt ruim 1.5 uur. Veel plezier, en nog 363 dagen aftellen tot de volgende show!