Selecteer een pagina

Vanaf volgende week is het mogelijk om een pre order te plaatsen voor de vr bril van HTC, de htc Vive. De verkoopprijs in Amerika zou 799 dollar zijn, zo maakte HTC dat afgelopen weekend bekend. De verkoopprijs in Nederland zou hiermee inclusief btw minder dan 870 euro kosten.

HTC kondigde aan dat de bril een koppeling naar je smartphone kan maken. Door de koppeling met Android of een iOs toestel is het mogelijk om te bellen en berichten te lezen. Voor deze 870 euro ontvang je niet alleen de bril. Deze wordt namelijk geleverd in combinatie met twee draadloze controllers, de vive link box, oordopjes en twee vive basisstations.

In tegenstelling tot de concurrent, de Oculus Rift, ontvang je voor het aankoop bedrag een complete set om VR te kunnen gamen. De voorlichters van HTC benadrukten afgelopen zondag nog extra hoe belangrijk ze het vinden dat gebruikers direct zijn voorzien van de controllers en basisstations. Op deze manier pakken de ontwikkelde spellen voor iedere gebruiker op dezelfde manier uit.

Vanaf 29 februari kunnen er pre-orders geplaatst worden, ook van uit Nederland. Begin April kun jij dan de HTC vive in huis ontvangen.