Selecteer een pagina

Wil je graag op vakantie, maar heb je daar helaas het budget niet voor? Wellicht is virtual reality de oplossing om toch te genieten van zon, zee en strand! Sinds kort biedt WeFlyCheap namelijk de allereerste VR zonvakantie van Nederland aan. Het werkt daarv oor samen met VR House uit Utrecht.

Even op vakantie tijdens de pauze

Een vakantie naar het zonovergoten Curaçao hoeft geen droom meer te zijn. Je bent er al binnen een paar minuten. Tenminste, als je een vakantie in virtual reality wilt beleven! Virtual reality maakt het mogelijk. Dit scheelt aardig wat gedoe en reistijd. Ga bijvoorbeeld even op vakantie tijdens de pauze op je werk, of droom ’s avonds even een uurtje weg op heerlijke zandstranden…

Wuivende palmbomen en hagelwitte stranden

De virtual reality ervaring van WeFlyCheap ziet er vrij realistisch uit. Wanneer je de bril opzet zie je meteen hagelwitte zandstranden en wuivende palmbomen. Je kunt zelfs virtueel proeven van een heerlijke cocktail! Ook al is het niet echt, toch ervaar je een gevoel van rust en ontspanning. Om de VR-ervaring nog realistischer te maken zijn er infraroodlampen toegevoegd om het lekker warm te maken.  Je voelt hetzelfde als op een gewoon strand, inclusief zeebriesje. Vergeet je ook niet goed in te smeren met zonnebrandcreme. Wat dat betreft zit je gebakken!

Alvast even oriënteren

De virtual reality vakantie heeft ook een praktische kant. Volgens ANVR voorzitter Frank Oostdam is het een goede manier om je voor te bereiden op een echte vakantie. Met behulp van de VR-bril oriënteert de consument zich alvast op zijn of haar vakantie.  Je bent goed voorbereid, waardoor de echte vakantie alleen maar beter wordt.