Selecteer een pagina

Virtual reality verovert ook de muziekwereld. Zo kunnen fans van de populaire band Coldplay hun geluk niet op nu blijkt dat zij de concerten in virtual reality kunnen bekijken! Voor liefhebbers van Coldplay is het zeker de moeite waard. Het enige wat ze nodig hebben is een smartphone die VR ondersteunt en een VR headset.

VR-concert van Coldplay

Coldplay reist op dit moment de wereld rond met de ‘A Head Full Of Dreams’ tour. De populaire Britten gaven op 17 augustus een heus VR-concert. Om dit mogelijk te maken werkte Samsung samen met de VR specialisten van Oculus. Ook de concertpromotor Live Nation was bij de bijzondere avond betrokken. Fans zagen hun favoriete band zoals nooit tevoren.

Live stream

Voor het bekijken van het concert hoefde niets betaald te worden, want de live stream werd gratis aangeboden in meer dan vijftig landen. Heb je het VR-concert helaas gemist? Ga dan even naar het VR-platform van Samsung, waar je het concert nog kunt bekijken. Wees er wel snel bij, want het bijzondere optreden is niet heel lang meer beschikbaar