Selecteer een pagina

Martin Shervington en Elisa Evans zijn al jaren gelukkig met elkaar. Onlangs heeft het stel besloten om met elkaar in het huwelijksbootje te stappen. Niets bijzonders, zou je zeggen. Het tegendeel blijkt waar. Martin en Elisa willen namelijk met elkaar trouwen in virtual reality! Wie weet is met deze heuse VR-bruiloft wel een nieuwe trend geboren….

VR-bruiloft

Sommige bruiloften verdienen absoluut de originaliteitsprijs. Zo zijn er stelletjes die elkaar onderwater of skydivend het ja-woord gaven. Martin en Elisa spannen met hun VR-huwelijk echt de kroon. Hun huwelijksdag zal er op heel bijzonder uit gaan zien. Zo dragen de bruid, bruidegom en hun gasten een VR-headset van Oculus Rift. Ook maken ze gebruik van het virtual reality netwerk AltspaceVR. Dankzij deze geavanceerde technologie is het onder andere mogelijk om live streams en 360 graden video’s van de futuristische bruiloft te maken.

‘Ja, ik wil’ in science fiction stijl

Martin en Elisa zijn ontzettend enthousiast. Volgens het stel zal deze unieke bruiloft laten zien wat er in de toekomst allemaal mogelijk is op de mooiste dag van je leven. Virtual Reality zal ongetwijfeld een rol gaan spelen bij bruiloften in de toekomst. Het zal ons in elk geval niet verbazen wanneer ‘Ja, ik wil’ in science-fiction stijl ooit heel normaal wordt!