Selecteer een pagina

Elk bedrijf moet mee met de toekomst. Technische ontwikkelingen gaan razendsnel. Neem alleen al de opkomst van virtual reality. Facebook heeft op dat gebied iets nieuws bedacht. De social media gigant gaat namelijk virtual reality ervaringen testen in de newsfeed. De eerste video die zal worden gebracht is ‘Jumanji: Welcome to the Jungle’.

VR ervaring in de jungle

In de newsfeed zie je normaal alle nieuwsberichtjes voorbij komen. Binnenkort komt daar iets nieuws bij. Oculus, een dochterbedrijf van Facebook, maakte namelijk in een blogbericht bekend dat er een 360 graden video komt van ‘Jumanji: Welcome to the Jungle’. Deze werkt zowel als 360 graden video als een VR ervaring met headsets. De video is ontzettend gaaf. Je kunt namelijk door de jungle wandelen en alles ontdekken in de Jumanji wereld!

Jumanji in de bioscoop

De 360 graden video is goede promotie voor de film Jumanji: Welcome to the jungle, die in de maand december in de bioscoop te zien zal zijn. Het zal zeker niet de enige VR-ervaring in de newsfeed zijn. Facebook is van plan om er nog veel meer uit te brengen. We kunnen niet wachten!