Selecteer een pagina

Een uitstapje naar Utrecht is binnenkort absoluut de moeite waard. In het Muntgebouw aan de Leidsekade is namelijk een Virtual Reality Escape Room gebouwd! Het Rijksmonument organiseert al enige tijd evenementen. De VR kamer opende eind januari haar deuren en beloofd een spannende ervaring te worden.

VR Escape Room in de Muntstraat

In het Muntgebouw is een hele nieuwe vleugel gebouwd waar alle evenementen georganiseerd gaan worden. Het draagt de naam ‘de Muntstraat’ en heeft in total 5 ruimtes. Deze biedt ruimte aan verschillende attracties, waaronder de VR Escape Room vanaf maart. Virtual Reality is steeds meer in de samenleving terug te vinden. Zo verschenen er de afgelopen tijd al veel interessante VR-games op de markt. Met de Escape Room raken misschien nog meer mensen in de ban van VR.

Ontsnap aan de tijd

Escape rooms zijn op dit moment zeer populair in Nederland. Je vindt ze inmiddels in bijna elke grote Nederlandse stad. Het is de bedoeling dat je door raadsels op te lossen uit een kamer weet te ontsnappen. In deze nieuwe attractie in Utrecht draait alles om tijd. Het is mogelijk om het stop te zetten of er door heen te reizen. Het uiteindelijke doel is natuurlijk dat je aan de tijd ‘ontsnapt’. Virtual Reality zorgt ervoor dat deze ervaring nog spannender, dynamischer en realistischer wordt. Veel plezier!