Selecteer een pagina

Door technologische innovaties wordt de virtual reality wereld steeds groter. Steeds meer bedrijven ontwikkelen VR-brillen, games en apps. Het is dan ook niet verrassend dat steeds meer mensen erin geïnteresseerd raken. Wist je dat zelfs Google Earth in virtual reality te bekijken? Je kunt een aantal bijzondere tours volgen over onze hele planeet.

VR-versie van Google Earth

Voor de meesten van ons zijn Google Maps en Google Street View vooral praktisch. Ze hebben het vinden van de weg een stuk eenvoudiger gemaakt. Google Earth trekt veel minder geïnteresseerden. Het is leuk om er even op te kijken, maar heel veel plezier kun je er niet aan beleven. Tenminste, tot nu toe. Google heeft namelijk een heuse virtual reality versie gemaakt van Google Earth! Daarbij vlieg je als een soort ‘vogel’ de hele wereld rond.

Reis de wereld rond

Heb je te weinig tijd of geld om de skyline van Manhattan in het echt te zien? Of droom je ervan om ooit de Grand Canyon te bewonderen? Zet dan je HTC-Vive bril op. Vervolgens neemt Google je graag mee op een bijzondere reis. Veel plezier!