Selecteer een pagina

Ben jij er erg aan gewend om mensen een kaartje te sturen bij een verjaardag, bij een felicitatie of wanneer iemand ziek is? Dat is een leuk gebaar voor de ontvanger en in Nederland zijn we dit al lange tijd gewend. Toch is het versturen van een kaartje erg normaal geworden. De ontvanger hangt het kaartje een bepaalde tijd op en daarna wordt deze weg gegooid. Daarnaast ontvangt iemand die jarig is, ziek is, of een huis heeft gekocht over het algemeen veel kaartjes en spring je er met een kaartje dus niet bovenuit. Er wordt een hele andere manier mogelijk om een bericht over te brengen. Het is vanaf nu namelijk mogelijk om mensen per post een virtual reality bericht te sturen. Hieronder lees je er meer over.

VR berichten per post versturen

De Nederlandse start-up VRgifts komt met een leuk idee om mensen door middel van virtual reality berichten een bericht aan andere mensen te laten sturen. Dit kan worden gedaan voor een felicitatie van een verjaardag, om iemand beterschap te wensen, mensen te feliciteren met een diploma of een nieuw huis, de geboorte van een kind en natuurlijk nog veel meer.

Eerder is er een test uitgevoerd door het bedrijf VRgifts. Deze test is succesvol gebleken en daarna heeft het bedrijf VRgifts besloten om het product te introduceren. De eigenaar van het bedrijf VRgifts is Jelle van Dijk. Volgens hem zijn ze er trots op dat ze de eerste zijn die met dit product komen. Echter is het volgens hem nog belangrijker dat ze een mooi en gaaf product hiermee op de markt kunnen zetten. Het is inmiddels al 200 jaar mogelijk om postkaarten naar elkaar te versturen, maar met dit product gaat er een verandering komen in de manier hoe we kaarten versturen, aldus Jelle van Dijk.

Het product

De bril zelf is een VR bril die makkelijk in elkaar gevouwen kan worden en het bestaat uit een te downloaden app. Iedere gebruiker kan de bril op zijn eigen manier personaliseren. Via de website van VRgifst maak je eerst een keuze of het om een verjaardag of een andere boodschap gaat en daarna heb je de mogelijkheid om berichten en foto’s te uploaden. Wil jij een dergelijke bril bestellen en uitproberen om een boodschap naar iemand toe te sturen? Vanaf dit moment is het mogelijk om gebruik te maken van de bril en deze is te kopen voor slecht € 9,95.

Meer virtual reality nieuws lezen?