Selecteer een pagina

Onlangs is er een bijzondere virtual reality gadget op de markt gekomen, namelijk de ‘ThermoReal’. Dit apparaatje zorgt voor een intense VR ervaring omdat het je zowel hitte als kou kan laten voelen. De gadget is namelijk in staat om van temperatuur te veranderen. Het is de eerste van zijn soort, en zorgt daarmee voor een revolutie in de snel veranderende virtual reality wereld.

ThermoReal

De ThermoReal maakt virtual reality realistischer dan ooit. Het apparaat is ontworpen door the Korean Advanced Institute of Science. Het heeft de vorm van een cilinder, die je in je handen kunt houden. Mede door de speciale vorm kan het apparaat zeer snel heet en koud worden. Het is in staat om elektriciteit door te voeren waardoor gebruikers pijnprikkels krijgen bij extreme hitte of kou. Ongetwijfeld een heel apart gevoel!

Realistische ervaring

De makers van de ThermoReal willen zorgen voor ervaringen die in de buurt komen van de werkelijkheid. Zo kun je onder andere ervaren hoe het is om als brandweerman of brandweervrouw in de buurt van een brand te komen. Daarbij voel je de hitte door de controllers heen. Natuurlijk wil je je vingers niet echt branden… Bekijk hier een filmpje van de ThermoReal.