Selecteer een pagina

Heb je altijd al tussen de dino’s willen wandelen? Virtual reality maakt het mogelijk. Sony heeft namelijk de nieuwe game ‘Ark Park’ uitgebracht  voor de Playstation VR. Je kunt er avonturen beleven tussen heuse dinosaurussen! De eerste beelden van deze game zijn te bewonderen op de blog van Sony en in een filmpje.

Dino eiland verkennen

Art Park is een nieuwe game voor de Playstation VR die waarschijnlijk hoge ogen gaat gooien. Je belandt namelijk in een dino wereld die je zowel met de auto als te voet kunt verkennen. Bijzonder genoeg is het zelfs mogelijk om op de rug van een dino het eiland te leren kennen. Het voelt bijna alsof je zelf meespeelt in een Jurassic Park film.

Dino’s tot leven wekken

In Ark Park kun je zelfs nieuwe dinosaurussen creëeren. Daardoor dien je tijdens de excursies over het eiland zogeheten ‘genes’ te verzamelen. Daarmee wek je allerlei nieuwe dinosoorten tot leven. Wel zul je even moeten wachten op deze bijzondere game voor de Playstation Game. Ark Park wordt namelijk medio 2017 verwacht. Voor het zover is kun je natuurlijk wel andere zeer geavanceerde Playstation Vr games spelen. Zo is Gotham bijvoorbeeld een fantastisch spel die je zeker niet mag overslaan.