Selecteer een pagina

Toen de prijs van de Oculus rift bekend werd, was er vooral kritiek op de prijs. De kritiek was niet alleen op de prijs van de bril, maar het feit dat er veel gebruikers ook een nieuwe pc moeten aanschaffen. Veel pc’s zijn namelijk niet geschikt om te gebruiken in combinatie met de rift. Oculus maakte op haar website bekend dat er daarom Oculus rift pc bundels beschikbaar komen!

oculus-bundel

Oculus PC bundel prijs

De prijs voor de pc bundel is relatief laag. In de voorverkoop die volgende week van start gaat kan de bundel aangeschaft worden voor 1330 euro. Dit is slechts de prijs in de voorverkoop, we verwachten dat de prijs in de toekomst alleen maar voordeliger zou worden.

De bundel bestaat uit de oculus rift vr bril, een controller, een sensor, een geschikte pc voor virtual reality en een aantal VR computer spellen. Het is dus een totaal starterspakket waarmee jij klaar bent om virtual reality spellen te spelen.

De bundel zou bij de release slechts bij een beperkt aantal retailers verkocht worden.  Amazon, Microsoft en BestBuy zijn de gelukkige webwinkels die de bundel mogen aanbieden. Hoewel de voorverkoop in februari van start gaat zou de echte verkoop op 23 april 2016 van start gaan. Tot die tijd volg jij het laatste nieuws rondom de rift op vrbrilervaring.nl