Selecteer een pagina

Autosport is vooral door de successen van Max Verstappen in de Nederlandse huiskamers enorm populair geworden. Voor de meeste mensen is het onhaalbaar om zelf races te rijden, maar door de populariteit van simracing is het voor iedereen mogelijk om de ervaring van een race zo realistisch mogelijk te beleven. Professionele coureurs gebruiken een race simulator om een circuit te leren kennen, of als hobby tijdens hun racevrije dagen. Hiervoor is minimaal een stuur en pedalen nodig die vaak op en onder een bureau zijn bevestigd. Dit is leuk voor beginners, maar omdat het stuur en de pedalen onverwachts kunnen gaan schuiven, is het geen ideale opstelling. De beste beleving en het meeste raceplezier krijg je door de simulatie te spelen vanaf een race stoel. Met de nieuwe Simboxx simulator haal je alles in huis voor de beste spelervaring.

De Simboxx simulator

De Simboxx simulator is een racestoel waarbij comfort en functionaliteit tot in de pintjes zijn geperfectioneerd. Comfort is belangrijk omdat je tijdens een lange racesessie geen last wil krijgen van een ongemakkelijke houding die ten kosten gaat van je concentratie en rondetijden. De zitpositie moet de speler de meest realistische houding geven. De Simboxx race simulator is daarom ook in drie varianten verkrijgbaar als de Simboxx GT, de Simboxx Formula en de Simboxx Kart. Ieder model simuleert de specifieke tak van de autosport en geeft de speler de illusie dat hij in een echte raceauto zit. Het scherm staat dicht op het stuur waardoor de beleving en de eigen reactiesnelheid omhoog gaan. Ieder model garandeert een uitstekende zithouding en mogelijkheden om het stuur en de pedalen naar wens af te stellen. Het systeem is zeer stevig en ook geschikt om zware direct drive stuurwielen probleemloos te monteren. Door de uitstekende bevestiging blijven alle onderdelen, ook in het heetst van de strijd, altijd stevig op hun plaats zitten. De racesimulator is geschikt voor PC, Xbox en Playstation.

Customize zelf de race stoel

De racestoel is eenvoudig naar eigen wens te customizen. Kies voor een special paint in plaats van een zwarte uitvoering om het geheel een eigen uitstraling te geven. Iedere simulator kan worden uitgebreid tot 3 schermen. Hierdoor krijgt de speler de meest realistische weergave omdat de wagens van tegenstanders naast de eigen auto goed te zien zijn. Race je liever met een schakelpook in plaats van flippers op het stuur dan is een extra paneel voor de pook los verkrijgbaar. Liefhebbers van rallygames zullen graag een externe handrem willen gebruiken. Ook is er de mogelijkheid om een paneel te plaatsen voor een toetsenbord en een muis. Speciale beugels zijn geschikt om speakers aan het systeem te monteren. De flexibele mogelijkheden maken het systeem uniek in zijn soort. Kies voor een basis systeem of een gewenste uitbreiding.