Selecteer een pagina

Goed nieuws voor de gaming industrie. Ubisoft heeft namelijk van een aantal belangrijke titels bekendgemaakt wanneer ze op de markt zullen komen. In het najaar zullen de games Eagle Flight, Star Trek en Werewolves voor de Playstation uitkomen. Dit zijn populaire spellen voor de Playstation die beschikbaar zullen zijn in virtual reality. Ook de Playstation virtual reality bril zal rond dezelfde periode uitkomen als de spellen uit zullen komen. Ubisoft is een Franse gameontwikkelaar en uitgever er van.

Eagly Flight

Tijdens het spelen van het spel Eagle Flight wordt jij als speler de lucht in gestuurd. Hier kun je over de stad Parijs heen vliegen en dit geeft prachtige beelden weer. Eagle Flight zal uitkomen op 18 oktober. Voor je het weet kun jij het spel met de virtual reality bril kopen en ervaar jij hoe het is om zelf over de stad Parijs heen te vliegen. Dit spel wordt ontwikkeld door het bedrijf FunHouse

Star Trek

Star Trek: Bridge Crew zal in de winkels liggen vanaf 29 november. Voor Star Trek zal je dus nog iets langer moeten wachten. Het spel wordt ontwikkeld door het bedrijf Red Storm Entertainment. Star Trek is bij de meeste mensen ook wel bekend van televisie. In deze game zit je aan boord van het Starfleet schip. In dit schip ben je een onderdeel van een team, maar je hebt ook de keuze om voor eigen kapitein te spelen en alleen te vliegen.

Werewolves

Tot slot heeft Ubisoft de datum van Werewolves bekend gemaakt. Deze game zal als laatst van de drie spellen uitkomen. Deze komt op 6 december uit. Werewolves als cadeau met sinterklaas gaat helaas niet lukken, maar met de kerst kunnen we deze game wel geven!

Tijdens het spelen van Werewolves zit je in de Middeleeuwen in het plaatsje Gallowston. In het spel worden dorpelingen aangevallen door een weerwolf. Het is aan jou de taak om er achter te komen wie de weerwolf is. Dit is het perfecte spel om samen met anderen te spelen. De ene keer kun jij namelijk de weerwolf zelf zijn en het volgende potje ben je een dorpeling op zoek naar de weerwolf. Iedere keer moet je er achter komen wie van je vrienden de weerwolf is, indien jij het niet zelf bent.

Ben jij benieuwd naar de Playstation virtual reality bril? Je kunt hem hier bekijken.