Selecteer een pagina

Inmiddels is er al een ruime keuze aan verschillende games voor de Playstation VR bril. Wekelijks bespreken we verschillende nieuwe games voor de Playstation op onze website, zodat jij op de hoogte bent van welke games te straks aan kunt schaffen. Aangezien de Playstation virtual reality bril volgende week al beschikbaar komt op de markt is het nu een goed moment om verder te kijken naar de beschikbare games voor PS VR. Wij hebben zojuist het nieuws gehoord dat de game The Assembly tegelijk met de virtual reality bril van de Playstation uit zal komen. Deze game is misschien nog wel een van de meest belovende games die uit zal komen voor de Playstation in virtual reality. Hieronder vertellen we er daarom graag meer over.

The Assembly voor PS VR

The Assembly is een game van nDreams en zal beschikbaar komen in de Playstation Store voor een prijs van €24,95. De game gaat over een mysterieus verhaal waarin een kolonie zich van de wereld heeft afgesloten. Op deze manier kunnen ze twijfelachtige experimenten uitvoeren. Als spelers krijg je de controle over twee personages en dien je er achter te komen waar deze experimenten voor gehouden worden.

Er zijn al verschillende experts die het spel hebben kunnen testen en zij waren hier bijzonder tevreden over. Het mysterieuze verhaal, de goede graphics en de prettige user experience maken het een leuke en bijzondere game om te spelen. Volgens de mensen die de game hebben getest is er een hoge productiekwaliteit aan te voelen wanneer je het spel aan het spelen bent. De sfeer van het spel weet exact de juiste uitstraling te hebben. Er zal nog meer met het spel moeten worden gespeeld om er zeker van te zijn hoe goed deze game daadwerkelijk is, maar de eerste indrukken zijn veelbelovend.

Andere games voor de PS VR

Op onze website hebben we nog meer informatie over andere games voor de Playstation VR. Laatst hebben we een artikel gepubliceerd over de game Driveclub in VR, Moto Racer 4 in VR of hebben we informatie verteld over Doom die beschikbaar zal komen in virtual reality voor de Playstation VR bril.