Selecteer een pagina

Het duurt niet lang meer of de Playstation virtual reality bril van Sony zal uitkomen op de markt. Ben jij al begonnen met sparen voor deze bril? Indien je nog niet bent begonnen met sparen dan kun je hier nog snel mee beginnen. Wij hebben hieronder namelijk aandacht geschonken aan een aantal redenen om deze bril aan te schaffen. Lees waarom de Playstation VR bril een goede aankoop kan zijn.

Waarom de Playstation VR bril?

Wanneer jij er niet zeker van bent of de Playstation VR bril een goede aankoop is geven we je hieronder een aantal redenen waarom deze bril een goede aankoop kan zijn. Allereerst is de prijs van deze bril al een reden om een aanschaf te overwegen. Wanneer je graag gebruik wilt maken van een goede virtual reality bril dan is dit een uitermate goede keuze. De prijs van de bril zal namelijk rond de 400 euro liggen. Dat is een heel stuk lager dan wat je kwijt bent aan andere brillen, zoals de HTC Vive of de Oculus Rift bijvoorbeeld. Voor deze brillen is ook nog eens high end hardware nodig om van hoge kwaliteit gebruik te maken. Dit kan voor een flinke kostenpost voor een nieuwe computer zorgen. Bij deze brillen kom je als snel uit op een bedrag van 1800,- euro.

Daarnaast is deze bril onmisbaar voor iedere gamer. Met de komst van deze bril zijn er vele gameontwikkelaars geweest die bekende spellen hebben aangekondigd die te spelen zullen zijn met deze bril. Denk bijvoorbeeld aan het bekende spel Doom van vroeger. Daarnaast zijn er nog veel meer veelbelovende spellen aangekondigd. Om optimaal plezier te halen uit deze games zal je wel over een VR bril moeten beschikken.

Tot slot zijn de huidige ervaringen erg positief. Dat geldt voor de kwaliteit van de bril als het draagcomfort. Je kunt de bril zelf op de juiste manier afstellen voor je hoofd met een draaiknop die op de bril zit.

De Playstation VR bril uitproberen

Wil jij de bril graag al uitproberen? Er zijn in Nederland een aantal plekken beschikbaar gesteld waar mensen de bril al kunnen proberen. Voor iedere plek is er een bepaalde datum. Wij hebben een overzicht gemaakt met de data en locaties. Deze kun je hier bekijken.