Selecteer een pagina

Het duurt niet lang meer voordat de virtual reality bril van Sony voor de Playstation uitkomt. De release van deze bril staat namelijk op 13 oktober gepland. Over precies twee weken kun jij deze nieuwe game ervaring dus ook zelf uitproberen. Eerder al hebben we een artikel gepubliceerd met data en locaties waarop jij de virtual reality bril uit kunt proberen. Op dit moment kan de bril alleen nog worden getest in Eindhoven tot 1 oktober.

Ben je te laat met testen? Geen probleem. Wanneer je nog steeds niet zeker bent over de aankoop van deze virtual reality bril dan heb je nog steeds de mogelijkheden om de bril te proberen alvorens deze aan te schaffen. Game Mania zal namelijk met een Demo Dag komen waarop de bril kan worden uitgeprobeerd. Hieronder lees je meer informatie over deze Demo Dag.

De Demo Dag bij Game Mania

Op 15 oktober zal Game Mania een dag organiseren die helemaal in het teken zal staan van de Playstation virtual reality. Op deze dag kunnen consumenten bij alle Game Mania winkels in Nederland en in België langskomen om de virtual reality bril van de Playstation uit te proberen.

Op 15 oktober zijn consumenten vanaf 12:00 in de middag welkom om de virtual reality bril uit te proberen. In de vestigingen zal een medewerker aanwezig zijn om de klanten verder te begeleiden voor de optimale ervaring met de Playstation virtual reality bril. Dit geldt voor iedere winkel van Game Mania in Nederland en België. Game Mania heeft vele vestigingen verspreid door het hele land. Op de website van Game Mania kun je gemakkelijk en snel een vestiging vinden die het dichtst bij jou in de buurt ligt.

Prijsvraag

Alle consumenten kunnen daarnaast ook nog eens meedoen aan de prijsvraag. Hiermee wordt kans gemaakt op het winnen van een VR pakket ter waarde van 915 euro. Dit pakket beschikt over een Playstation 4 Pro, de Playstation virtual reality headset, twee Move controllers, een Playstation Camera en de game VR Worlds. Met dit pakket zit je voorlopig dus wel even goed met gamen! Mocht je dit pakket winnen, zorg er dan wel voor dat je nog voldoende daglicht te zien krijgt!

Alle mensen die deelnemen ontvangen een gratis VR deurhanger. Gevraagd wordt om hiermee een foto te maken en deze op Twitter of Instagram te plaatsen met de hashtag #GMVR. De winnaar zal op 24 oktober bekend worden gemaakt op de website van Game Mania.