Selecteer een pagina

Over enkele dagen ligt de virtual reality bril van Sony voor de Playstation in de winkels waar we allemaal lang op hebben moeten wachten. Daarom is dit een goed moment om het erover te gaan hebben wat je allemaal nodig hebt om aan de slag te gaan met de Playstation virtual reality bril van Sony. Wanneer je de bril los koopt dan bezit je nog niet over alle onderdelen om ermee aan de slag te gaan. Hieronder lees je precies wat je krijgt wanneer je alleen de bril koopt en welke spullen je verder nog nodig hebt.

Welke spullen krijg ik standaard?

Koop jij de VR bril los? Dan zijn er een aantal spullen die je er standaard bij krijgt. Deze spullen zijn nog niet genoeg om direct met de bril aan de slag te gaan dus let er dus goed op wat je allemaal koopt, zodat je niet voor teleurstellingen komt te staan. Allereerst krijg je er standaard de Playstation VR headset natuurlijk bij. Daarnaast krijg je er een processoreenheid bij, krijg je er stereo oordopjes bij en wordt er een HDMI kabel en een USB kabel bij geleverd. Tot slot krijg je bij het kopen van een losse VR headset een aansluitadapter voor de headset.

Welke spullen heb ik verder nog nodig?

Daarnaast zijn er nog een aantal spullen die je nodig hebt om met de bril aan de slag te gaan. Allereerst is er een Playstation camera nodig om de bril te gebruiken. Daarnaast moet je nog verschillende accessoires in je bezit hebben. Hieronder hebben we een lijstje gemaakt van de geadviseerde spullen om direct aan de slag te gaan met de virtual reality bril.

  • Een lenskap die de lenzen beschermd tegen stof en krassen.
  • Twee kabelklemmen die er voor zorgen dat de kabels worden gebundeld en er dus geen kabels in de weg zitten.
  • Een standaard voor de camera. Zo staat de camera op een veilige manier op de televisie.
  • Reinigingsvloeistof en doekjes. Het is belangrijk om de lenzen in een goede staat te houden, zodat ze goed blijven voor het gebruik.

Wanneer je kiest voor het VR Starter Pack weet je zeker dat je alle spullen in je bezit hebt. In dit VR Starter Pack zitten de bovenstaande spullen en ben je direct helemaal klaar om te starten met spelen.

Meer nieuws

Mogelijk zullen er ook non-gaming apps beschikbaar komen voor de Playstation VR bril. Hier lees je er meer over.