Selecteer een pagina

Het duurt nog ongeveer twee maanden voordat de virtual reality bril van Sony voor de Playstation uit zal komen. Je hebt dus nog even de tijd om te sparen voor deze bril, maar een van de grote voordelen is dat deze bril een stuk betaalbaarder is dan bijvoorbeeld de HTC Vive of de Oculus Rift. Voor gamers geeft deze bril geen mindere ervaring. De beste games zijn er mee te spelen wanneer men beschikt over een Playstation 4. Sony heeft een nieuwe update bekend gemaakt over het uitkomen van de virtual reality bril voor de Playstation. Dat is dat de bril geleverd zal worden met 8 verschillende demo’s. De namen van de games zijn ook bekend gemaakt. Hieronder lees je er meer over.

Welke games komen beschikbaar op de demo?

De bril zal worden geleverd met een disc waar in totaal 8 verschillende demo’s op komen te staan. Op deze manier kan de gebruiker direct helemaal thuis komen in het spelen in virtual reality. Er is daarom gekozen voor een divers aanbod aan verschillende spellen. Hieronder hebben we de verschillende spellen voor je op een rijtje gezet:

  • Tumble VR
  • Driveclub VR
  • Playstation VR Worlds
  • RIGS Mechanized Combad League
  • Battlezone
  • Headmaster
  • EVE: Valkyrie
  • Wayward Sky

In principe krijg je met deze disc zelfs nog meer games dan alleen de bovenstaande. De demo van Playstation VR Worlds bestaat namelijk uit vijf verschillende spellen. Deze zijn dus ook nog eens te spelen. Een van de spellen die hierop staan is het spel Ocean Descent.

Je kunt er dus ook voor kiezen om de virtual reality bril van Sony aan te schaffen en daar nog geen verdere games bij te bestellen. Aangezien je de verschillende demo’s er bij geleverd krijgt kun je deze demo’s ook eerst spelen, zodat je handigheid krijgt met de virtual reality bril en weet hoe het is om hiermee te gamen.

De Playstation VR headset uitproberen

Wil jij de bril van Sony uitproberen voordat je deze aanschaft? Op dit moment kun je de bril al proberen in Utrecht. Vanaf 12 september tot en met 17 september kan de bril in Rotterdam worden getest. Daarna is de bril nog te proberen in Amsterdam en Eindhoven. Voor een overzicht van de locaties in de steden en de exacte data kun je hier klikken. Je hoeft hier geen afspraak voor te maken en je kunt er gewoon zelf langs gaan.