Selecteer een pagina

Voor de gamers is dit een belangrijke periode. 2016 is namelijk het jaar van de virtual reality industrie en daarin speelt het spelen van games een belangrijke rol. Sony weet hier ook goed op in te spelen. Met het introduceren van de Sony Playstation VR bril is er veel losgekomen in de gamingindustrie. Game makers zijn begonnen met het maken van diverse spellen, waarvan er veel uit zullen komen rond de periode wanneer de Virtual Reality bril ook uit zal komen. Hieronder lees je meer informatie over verschillende feiten over deze bril.

Feiten die je niet mag missen

Hieronder hebben we een lijstje gemaakt met de belangrijkste feiten.

  • Prijs. De prijs die er voor de virtual reality bril zal worden gerekend zal rond de 400 euro komen te liggen. Voor ditzelfde geld heb je in het verleden hoogst waarschijnlijk ook je Playstation gekocht. In feite zou je er dus een tweede Playstation voor gekocht kunnen hebben.
  • Datum. Op een persconferentie in San Francisco heeft Sony bekendgemaakt dat de virtual reality bril verkrijgbaar zal worden gesteld in oktober. Om precies te zijn zal de bril op 13 oktober wereldwijd verkrijgbaar worden gemaakt. Vanaf dan zal het mogelijk zijn om de bril te kopen. Het is dus al een goed moment om te gaan beginnen met sparen voor de bril.
  • Tijdens de lancering van de bril zullen er in totaal al 50 games beschikbaar zijn. Dit zijn er al erg veel aangezien het nog niet zeker is hoe de bril gaat bevallen en of mensen hier voor kiezen. Zo is Batman Virtual Reality ook al aangekondigd en zijn er nog meer spellen beschikbaar gemaakt.
  • Device. De bril is bedoeld voor de Playstation 4, maar er is niet uitgesloten dat het in een later stadium ook te gebruiken zal zijn voor de computer.
  • Prijzen van de games. De prijzen van de games zullen net zoals de oude originele spellen vergelijkbare prijzen hebben. Door eenmalig flink te investeren in de bril kun je in een later stadium dus niet besparen op de kosten van dure spellen. Deze zullen nog steeds duur blijven.
  • Het design van de VR bril. Het design van de Sony Playstation Virtual Reality bril lijkt van de toekomst te komen. Het is exact wat je zou verwachten van een Virtual Reality bril. Wanneer je in de woonkamer games staat te spelen dan sta je met een futuristische bril op je hoofd.

Meer lezen over games voor de virtual reality bril voor de Playstation?