Selecteer een pagina

Wanneer we opgroeien zien we alles op de televisie en lijkt het allemaal te mooi om waar te zijn. Denk bijvoorbeeld aan de televisie serie die we allemaal kennen, zoals Pokemon. Vrijwel iedereen is hiermee opgegroeid. Echter is deze serie kortgeleden terug gekomen in ons leven, maar dan hoeven we het niet te volgen achter de televisie. We kunnen nu zelf overal Pokemons vangen d.m.v. virtual reality. Nu is het ook bekend dat het niet lang meer zal duren voordat we Batman werkelijkheid kunnen laten worden. Hieronder kun je er meer informatie over lezen.

Het spelen van Batman met de VR bril

Wie heeft er tijdens zijn jeugd niet van gedroomd om Bruce Wayne te zijn toen we opgroeiden? Juist, iedereen heeft er wel eens van gedroomd om in de schoenen van Bruce Wayne te mogen staan. Deze miljardair heeft geld genoeg voor de rest van zijn leven en kan doen wat hij wil. Toch kiest hij er voor om het kwaad in de stad Gotham, oftewel een andere versie van New York city te bestrijden. Hij weet daar ook nog eens heel goed in te slagen!

Deze ontastbare wereld lijkt toch een stukje dichterbij te komen met de vitual reality bril. In een Comic-con in San Diego eerdere deze maand konden bezoekers een test versie spelen voor Batman: Arkham VR. Batman Arkham VR is de virtual reality versie die openbaar zal worden van de Batman reeks. Het zal de eerste virtual reality versie worden van Batman. Op de Comic-con konden bezoekers nog maar slechts een kleine demo spelen waar niet verrassend veel in te beleven was. Toch waren de deelnemers bijzonder tevreden over de demo en dit biedt dan ook mogelijkheden voor de echte versie die later uit zal komen.

De game wordt gemaakt door Rocksteady Studios en zal uit komen voor de Playstation 4. Wanneer je zit te popelen om in de voetsporen van Bruce Wayne te treden dan zal je toch nog even geduld moeten hebben. De game zal namelijk uitkomen in oktober dit jaar. Dit is dezelfde maand waarin de virtual reality Playstation Headset ook uit zal komen. Het is nu dus een goed moment om al te beginnen met sparen, want naast Batman zullen er nog meer interessante games beschikbaar komen.

Ben jij benieuwd naar andere virtual reality brillen? Neem dan even een kijkje op onze pagina van virtual reality brillen van Allekabels.nl.