Selecteer een pagina

Ben jij een fan van de games van Dead or Alive? Dan ben je er vast al van op de hoogte dat er een nieuwe versie van deze game beschikbaar zal komen. Deze zal 13 oktober op de markt komen. Deze versie van Dead or Alive wordt Dead of Alive Xtreme 3 genoemd. Deze versie komt beschikbaar in virtual reality voor de Playstation 4 en kan gespeeld worden met de Sony Playstation virtual reality bril. De virtual reality bril van Sony zal in dezelfde maand beschikbaar komen. Dat gaat dus een dure maand worden wanneer zowel de game als de bril in virtual reality uitkomt.

Wat is er nieuw?

De nieuwe game zal uiteraard vol zitten met geweld net als de andere delen van Dead or Alive. Echter heeft deze versie nog een eigenschap wat vraagtekens met zich mee kan brengen. In deze versie is het namelijk mogelijk om het lichaam van Kasumi te betasten met de controller van de Playstation. Kasumi is hierbij te zien in de bikini.

De meeste fans van Dead or Alive zullen over het algemeen blij zijn met deze ontwikkeling. Tijdens deze versie kunnen ze levensecht het lichaam van Kasumi aanraken nu het in virtual reality kan worden afgespeeld. Echter zijn er ook mensen die dit te ver vinden gaan. In de game is namelijk duidelijk te zien dat Kasumi uitspraken doet zoals “ophouden nou”. Het is dus duidelijk dat zij het in het filmpje niet leuk vindt om aangeraakt te worden, maar de speler heeft toch de mogelijkheid om dit te doen. Er is dus een grote kans dat er nog meer mensen zullen komen die aan zullen geven dat dit te ver gaat en dat het niet kan.

Bekijk de video

We hebben de onderstaande video gevonden die laat zien hoe het er uit ziet om de virtuele dame te betasten. De video laat Kasumi in de bikini zien en daarnaast is ook te zien hoe stom het er uit ziet als een virtuele gamer met de bril op de vrouw kan betasten. Hieronder kun je de video bekijken.

Lees ook onze artikelen over hoe virtual reality in rechtszaken gebruikt zal worden of hoe een kamer in huis er uit ziet met ander daglicht door middel van virtual reality.