Selecteer een pagina

Het duurt niet lang meer voordat we de virtual reality bril voor de Playstation kunnen verwachten. De releasedatum van de bril staat gepland op 13 oktober en zal dus over enkele weken al beschikbaar komen. Met het komen van de bril kunnen we ook veel verschillende spellen verwachten. Op onze website plaatsen wij daarom geregeld reviews en meer informatie over verschillende games voor de Playstation VR. Vandaag besteden we aandacht aan de game Driveclub. Deze game is uitgeprobeerd door enkele experts en zij hebben hun ervaringen achter gelaten. Er is slechts nog gespeeld met een demo versie en de echte versie van de game laat nog even op zich wachten. Hieronder vind je meer informatie over deze game.

Over Driveclub VR

Driveclub was voorheen een Arcade racer en dat blijft de game nog steeds. In de versie voor de Playstation 4 van deze game werd het racen in het echt erg goed nagebootst en waren er goede beelden tot in detail te vinden in de game. Daarom was de virtual reality versie veelbelovend en de eerste indrukken van de game zijn erg goed!

Een leuke toevoeging aan de virtual reality versie is dat je voorafgaand aan de race een rondleiding om de auto krijgt en de auto van alle kanten goed kunt bekijken. Voor de echte autoliefhebber een leuke toevoeging. Echter draait het spel natuurlijk om het racen zelf. Tijdens het racen heb je het gevoel dat je letterlijk zelf in de auto aanwezig bent. In de versie voor de Playstation 4 kon je verschillende standen van de camera kiezen, zodat je van verschillende hoeken kunt kijken. In de virtual reality versie is dat niet nodig en staat de camera precies vanaf het punt hoe je normalerwijs ook in de auto zou zitten. In plaats van bij de Playstation 4 versie kun je nu zelf in alle hoeken om je heen kijken. Dit geeft de gebruiker een goed overzicht tijdens het racen.

Ervaringen over Driveclub VR

De ervaringen van de game waren erg goed. Het beeld ziet er levensecht uit, waardoor je het gevoel hebt dat je zelf de auto aan het besturen bent. Dat komt ook door de prettige gebruikservaringen. Het spel is soepel te spelen en geeft een natuurlijke beweging. Het spel is zowel erg geschikt voor mensen die nog niet bekend zijn met Driveclub als voor mensen die al langer bekend zijn met het spel.

Ben je meer een liefhebber van spellen waarbij je kunt racen met een motor? Lees dan ook even de review over Moto Racer 4.