Selecteer een pagina

De Samsung Gear VR headset is al een lange tijd op de markt. Deze bril is zeer geschikt voor Samsung smartphone gebruikers. De smartphone kan in de bril worden gedaan en vervolgens kunnen er beelden in virtual reality worden afgespeeld. Afgelopen dagen is ook bekend geworden dat Amazon de Samsung Gear VR-bril van 2015 nu zeer voordelig op de markt brengt. Deze bril is namelijk al voor maar 60 dollar aan te schaffen. Gezien de bril al een tijdje op de markt is zijn er ook veel interessante apps voor beschikbaar gekomen. Ben jij al op de hoogte van de beste apps? Hieronder hebben we 5 verschillende apps benoemd die niet te missen zijn wanneer je over een Samsung Gear VR-bril beschikt.

De apps die je niet moet missen

Hieronder een opsomming van de niet te missen apps voor de Samsung Gear VR:

  • Keep talking and nobody explodes
  • Minecraft: Gear VR
  • Samsung internet
  • The Night Cafe
  • Oculus 360 tours

De eerste game Keep talking and nobody explodes is een app die je met meerdere mensen speelt. Hierbij draagt een speler de VR-bril en hij is er voor verantwoordelijk om een bom onschadelijk te maken. De mensen om hem heen moeten hem aanwijzingen en hints geven. Bij deze game kan veel worden gelachen, omdat de speler de andere spelers hierbij niet kan zien.

Minecraft is nu ook beschikbaar in virtual reality. Dit is een zeer simpele game en gemakkelijk te spelen. Het spel is op vrijwel elk platform te spelen. Voor de fans van deze game is de virtual reality versie zeker het proberen waard.

Verder kun je gemakkelijk op het internet surfen met de applicatie Samsung Internet. Hiermee surf je op een andere manier op het internet dan je gewend bent. Dit is zeker het proberen waard, want de app is gratis te downloaden.

Als vierde applicatie raden we Night Cafe aan. Dit is een app die erg leuk is voor mensen die zich graag verdiepen in kunst. De app laat je namelijk tijd doorbrengen in schilderijen en een combinatie maken van animatie en virtual reality. De schilderijen zijn geïnspireerd door Vincent van Gogh.

Tot slot raden we Oculus 360 tours aan. Deze app is gratis te downloaden en de naam verklapt het al. De app neemt je mee over de wereld en laat verschillende beelden zien die zijn geschoten met een 360 graden camera vanuit een helikopter.