Selecteer een pagina

Heb jij er ook al langer over nagedacht om voor een virtual reality bril te gaan alleen is de prijs nog een belangrijke kwestie? Voor de aanschaf van een goede virtual reality bril is nou eenmaal een redelijk bedrag nodig. Echter is er op dit moment de beste deal beschikbaar om voor een geschikte VR bril te kiezen. De Samsung Gear van 2015 is nu namelijk al te bestellen voor maar 60 dollar via Amazon. Een betere deal voor een goede prijs voor een VR bril zal je niet snel krijgen. Dit is dus goed nieuws voor alle gebruikers van een Samsung smartphone. Hoogstwaarschijnlijk heeft deze actie er ook mee te maken dat de nieuwe Samsung Gear headset in 2016 vorige maand is uitgekomen.

Over de Samsung Gear 2015

Vorig jaar werd de virtual reality bril van Samsung nog beschreven als een van de beste brillen voor smartphones. Destijds werd de bril verkocht voor een prijs van 100 dollar. De prijs van de Samsung Gear van 2015 is dus met 40 procent naar beneden gebracht.

Deze bril heeft weliswaar niet de capaciteit en de kwaliteit als bijvoorbeeld de HTC Vive of de Oculus Rift, maar deze bril zit dan ook niet in dezelfde prijsklasse. Voor de Samsung Gear heb jij voldoende aan een eigen Samsung smartphone. De smartphone kan in de bril worden gedaan en je kunt er direct gebruik van maken. Voor de HTC Vice en de Oculus Rift zijn ook de juiste computers nodig die over de juiste hardware beschikken om de brillen op een goede manier te laten besturen. Beschik jij niet over de juiste pc? Dan kun je nog een stukje verder in de portemonnee graaien. Daarentegen kan ook worden gezegd dat deze bril voor Samsung smartphone gebruikers een geschiktere keuze is dan de HTC Vive of de Oculus Rift, omdat het gemakkelijk met de smartphone te gebruiken is.

Welke Samsung telefoons kan ik voor de bril gebruiken?

Handig om te weten is om precies te weten welke smartphones van Samsung er gebruikt kunnen worden met de bril. De Galaxy Note 5 werkt prima met de Samsung Gear van 2015. Daarnaast kun je de Galaxy S6, S6 Edge en de S6 Edge + gebruiken voor de bril. Tot slot kunnen de Galaxy S7 en S7 Edge gebruikt worden voor de bril. Zorg er wel voor dat de telefoons zijn voorzien van de laatste software om er zeker van te zijn dat het goed werkt.