Selecteer een pagina

Goed nieuws voor alle fans van Netflix: het populaire bedrijf heeft een virtual reality app ontwikkeld. Je kunt het resultaat bewonderen in de Google Play Store. Dankzij de speciale app is Netflix voortaan ook in virtual reality te bekijken.

Netflix

Netflix is op dit moment razend populair. Het bedrijf brengt constant fantastische series uit, waaronder het recente ‘The Crown’ , American Crime Story’ en ‘Stranger Things’. Dankzij de nieuwe VR-optie is het mogelijk om voortaan te genieten van films en series met een 480p resolutie. Het is erg bijzonder om je favoriete series op deze manier te kunnen bekijken.

stranger_things_logo
                                     Je favoriete serie bekijken? Dankzij de virtual reality app is het realistischer dan ooit!

Samsung Gear en Daydream VR-bril

Op dit moment is de Nextflix app echter alleen beschikbaar voor de Samsung Gear en de Google Daydream VR-bril. De Google Daydream is op dit moment nog niet eens in Nederland beschikbaar, dus je zult een beetje geduld moeten hebben/ Bovendien moet je als gebruiker in het bezit zijn van geavanceerde smartphones die deze optie ondersteunen, zoals de Google Pixel, de Lenovo Moto Z en ZTE Axon 7. Niet iedereen beschikt over een dergelijke smartphone, maar het biedt wel vele voordelen.  Alleen met deze telefoon geniet je van namelijk van Netflix series met de beste kwaliteit en een haarscherpe resolutie.